Bisnesmuotoilutoimisto

Paikka täytetty. Kiitos kaikille hakeneille! 

Tule CreaMentorsin digitiimiin kehittäjäksi (MySQL, PHP, JS)

 

Koodari


Oletko intohimoinen ideoija, ratkaisujen optimoija, ikuinen rakentaja ja suuresta kuvasta kiinnostuja?

Kehitämme suljetun ympäristön ratkaisuja, koska pidämme toimintavarmuutta, ketterää kehittämistä ja teknistä riippumattomuuttamme korkeassa arvossa – tietoturvasta puhumattakaan. Tule joukkoomme kehittämään digialustaa, ominaisuuksia alustan ympärille ja tekemään digitaalisesta liiketoiminnastamme entistä parempaa.

Olet etsimämme osaaja, jos

pystyt ajattelemaan laatikon ulkopuolella, olet idearikas etkä ole kangistunut yhteen tapaan kirjoittaa. Olet kapellimestari, kun kyseessä on MySQL, PHP ja JavaScript. AJAXin käyttö on sinulle luonnollista eikä aktivoi sormen hakeutumista suun lähistölle. Et myöskään ole fanaattinen X, Y tai Z -frameworkin puolestapuhuja tai käyttäjä. Toiveemme on, että HTML ja CSS ei aiheuta sinulle vakavia rytmihäiriöitä. Mikä tärkeintä, uskot digipalvelujen rakentuvan vahvaksi valettujen perustuksien, järkevien design-päätösten ja laadukkaan sekä ketterästi kehittyvän järjestelmän päälle.

Digitaalisuus meillä

Suunnittelemme ja ratkaisemme asiakkaillemme digitoteutukset nettisivuista verkkokauppoihin ja vaativista palveluräätälöinneistä esimerkiksi kalenteripohjaisiin varaustoimintoihin. Meille kaiken tiedon tulee olla poimittavissa liiketoiminnan hyödyksi. Välitämme erityisen paljon asiakas- ja käyttäjäkokemuksesta. Haluamme asiakkaidemme myyvän, palvelevan ja toteuttavan liiketoimintansa paremmin kädenjälkemme seurauksena. Työssäsi vaikutat aidosti asioihin ja olet osa vuorovaikutteista tiimiä, joka yhteistyössä muiden asiantuntijoidemme ja asiakkaidemme kanssa luo uutta bisnestä ja jalostaa nykyistä.

CreaMentors

CreaMentors on kansainvälistyvä bisnesmuotoilutoimisto, joka tutkii, suunnittelee ja vie käytäntöön. Me uskomme, että kaikilla yrityksillä on enemmän kaupallista potentiaalia kuin sitä pystytään arjessa hyödyntämään. Teemme työtämme design thinking -pohjaisesti loppuasiakkaan tarpeita ymmärtäen.  

Digikehitystä teemme osana laajempaa palvelukokonaisuutta, johon kuuluu strategian ja bisneskonseptin määrittäminen, brändin rakentaminen ja organisaatiokehitys. Tämä mahdollistaa kokonaisvaltaisesti nopean markkinoille menon, testauksen ja jatkokehityksen. Työskentely tiimissämme on monipuolista, haastavaa, luovaa ja palkitsevaa.