Julkaistu 01.08.2018 , päivitetty 10.08.2018

Hei digiosaaja, rekrytoimme koodareita front-end-painotuksella

Etsitkö uusia haasteita, joissa pääset näyttämään kyntesi ja saat merkittävän roolin työyhteisössä? Haluatko tuoda panoksesi opettavaisten asiakasprojektien rinnalla myös markkinoita haastavan ja asiakkaita innostavan digialustan kehittämiseen?

Meitä kiinnostaa kaikenlainen digiosaaminen, mutta tällä hetkellä erityisen kiinnostuneita olemme yhdestä tai useammasta koodarista.

Front-end-painotteinen rooli: JS + CSS + HTML.

Back-end-painotteinen rooli: PHP + MySQL + Linux.

Mitä useampi palanen loksahtaa paikoilleen, sitä parempi!

Kanssamme toteutat monipuolisesti nettisivuja, kirjautumista vaativia palveluja, verkkokauppoja, medioita ja erilaisia työkaluja pienistä yrityksistä alkaen aina suurille yrityksille.

Meillä pääset osaksi moniosaajatiimiä, joka yhdessä kehittää kokonaisvaltaisesti asiakkaille uutta liiketoimintaa tai jalostaa nykyistä. Saat rinnallesi vahvaa osaamista digikehityksen lisäksi myös mm. asiakasymmärrykseen, liiketoimintastrategioihin, talouteen, konseptointiin, rahoitukseen, brändäykseen, viestintään, markkinointiin ja myyntiin sekä johtamisen ja henkilöstön valmentamiseen liittyen. Teemme työtä vahvassa keskinäisessä vuorovaikutuksessa ja opimme paitsi asiakkailtamme myös toisiltamme joka päivä.

Toivomme, että sinulla on kyky luoda työyhteisöön ammattimaisuudellasi, olemuksellasi ja asenteellasi myönteisyyden kierrettä tunnistamalla ja vahvistamalla vahvuuksia heikkouksien sijaan.

Digiyksikkömme sijaitsee Jyväskylässä. Toimistot meillä on myös Tampereella ja Helsingissä. Työtä voidaan tehdä myös normaaliajoista poiketen riippuen esim. siitä, oletko aamu- vai iltavirkku.

Millainen yritys olemme?

Yrityksemme on taloudellisesti vahvalla pohjalla ja olemme vakaa työpaikka. Vakuutuksemme mahdollistaa ilmaisen erikoislääkäritasoisen hoidon ympäri vuoden niin vanhoissa kuin uusissa sairauksissa. Uskomme, että työntekijän hyvinvointi rakentuu taloudellisesti turvatusta työpaikasta, innostavasta työstä ja hyvästä työyhteisöstä ja -kulttuurista sekä tietysti innostavista asiakkuuksista. Siksi panostamme niihin erityisen paljon.

Olemme bisnesmuotoilutoimisto, joka auttaa asiakkaitaan onnistumaan jatkuvasti muuttuvien markkinoiden mahdollisuuksissa ja haasteissa. Kaivamme yhdessä asiakkaidemme kanssa esiin liiketoiminnan täyden potentiaalin. Luomme strategian ja liiketoimintamallin sekä rakennamme houkuttelevan ja uskottavan brändin. Kehitämme myymistä, ostamista ja palvelutuotantoa tehostavat ja asiakaskokemusta parantavat digitaaliset ratkaisut. Autamme menemään nopeasti markkinoille. Meidän kanssamme kehittäminen maksaa itse itseään, kun kassavirtaa alkaa tulla jo kehityksen alkuvaiheessa.

Koska pääsemme vaikuttamaan asiakkaamme koko liiketoimintaan, tiedämme kokemuksesta sinunkin työsi digikehityksessä saavan vahvempaa merkityksellisyyttä ja syvyyttä verrattuna esimerkiksi toimintaan perinteisessä digitalossa tai markkinointitoimistoissa.

Odotamme hakemustasi suurella mielenkiinnolla.

Ajankohtaisia esimerkkejä töistä

https://www.rlp.fi/
https://designunion.fi/
https://www.haat.fi/
https://hotelliverso.fi/
https://www.hohka.fi/

Hakeminen

Hae paikkaa viimeistään 31.8.2018. Tartumme sopivaan tekijään kuitenkin heti sellaisen kohdatessamme, joten hakemus kannattaa laittaa mahdollisimman pian. Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveen kera osoitteisiin vesa.leppanen@creamentors.fi, joel.heikela@creamentors.fi ja jari.palonen@creamentors.fi.

Potentiaalisimmat hakijat kutsumme haastatteluun nopealla aikataululla.

Lisätiedot

Toimenkuvaan liittyen:
Vesa Leppänen
044 281 0368
vesa.leppanen@creamentors.fi

Sopimusteknisiin asioihin liittyen:
Jari Palonen
0400 572 860
jari.palonen@creamentors.fi

Soittele rohkeasti ma–su klo 8.00–20.00 tai jätä soittopyyntö tekstiviestillä!