Julkaistu 26.02.2018 , päivitetty 27.02.2018

Rekrytoimme koulutus- ja myyntikoordinaattorin

Etsimme nyt innostunutta ja osaavaa, uusien työpaikkojen luomisesta kiinnostunutta koulutus- ja myyntikoordinaattoria

Keitä me olemme?

CreaMentors on kansainvälistyvä bisnesmuotoilutoimisto, joka auttaa vuosittain yli 100 yritystä kehittymään, kasvamaan ja kansainvälistymään. Ylivoimainen asiakashyötymme rakentuu kansainvälisen tason moniosaajatiimistämme ja kokonaisvaltaisesta bisnesmuotoilun metodistamme.

CreaMentorsin työhönsä intohimoisesti suhtautuva koulutustiimi rakentaa Suomeen uusia työpaikkoja ja auttaa yrityksiä kehittymään. Koulutustuotteemme saavat johdonmukaisesti kiitettävää palautetta kaikilla osa-alueilla, ja rekrykoulutustemme työllistymisprosentti on noin 70 prosenttia. Meillä on hyvähenkinen, lämmin ja tiivis porukka, joka harrastaa huonon huumorin viljelyä.

Mitä me haluamme?

Haemme nyt koulutustiimiimme tarmokasta, huumorintajuista ja myynnin taitavaa tiimikaveria monipuolisiin yrityskartoituksen ja -myynnin, markkinoinnin, raportoinnin ja sopimusten käsittelyn tehtäviin. Työ on kokoaikainen ja alkaa määräaikaisena äitiysloman sijaisuutena, jolle mahdollisuuksien mukaan pyrimme tarjoamaan myös jatkoa. 

Tulevalta tiimiläiseltämme odotamme itsenäistä, joustavaa ja myynnillistä työotetta sekä järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta. Toivomme sinulla olevan myös myyntikokemusta, kaupallisen koulutuksen katsomme eduksi.

Voit työskennellä Jyväskylän tai Helsingin toimistossamme, mutta perehdytys tapahtuu Jyväskylässä.

Hae paikkaa viimeistään 12.3.2018. Tartumme kuitenkin sopivaan tekijään heti sellaisen kohdatessamme, joten hakemus kannattaa laittaa mahdollisimman pian. Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveen kera osoitteeseen akatemia@creamentors.fi. Potentiaalisimmat hakijat kutsumme tekemään itsestään videoesittelyn.

Lisätietoja työpaikasta antaa:

Arkisin klo 9.00–16.00 Saana Corino (p. 0400 876 991 tai saana.corino@creamentors.fi) sekä Jari Palonen (p. 0400 572 860).


Saana Corino 
Bisnesmuotoilija

Koulutusvastaava ja yhteiskuntasuhteet 
+358 400 876 991 
saana.corino@creamentors.fi


www.kaupallinentuottaja.fi